ÅBENT FOR AFHENTNING FRA DEN 27/12 - 2023

Handelsbetingelser hos Krudttønden Herlev

Krudttønden Herlev
Marielundsvej 27
2730 Herlev
Telefon: +45 30252949
Email: [email protected]

Priser
Hos Krudttønden Herlev er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Krudttønden Herlev modtager betaling med VISA-Dankort, MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering
Varer kan kun afhentes på adressen.

Returnering
Varer tages ikke retur, når disse har forladt butikken.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.

Ved reklamationer kontaktes nedenstående:
Krudttønden Herlev
Marielundsvej 27
2730 Herlev

Afhentning i butik
På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.