ÅBENT FOR AFHENTNING FRA DEN 27/12 - 2023
base_textlogo_white_background_small

Fyrværkeri

Velkommen til Krudttønden Herlev

Information

Vi har åbnet for vores online bestilling – bestil dit fyrværkeri direkte på krudttonden-herlev.dk

Mange har efterspurgt at de kunne bestille deres fyrværkeri online. Vi har lyttet og lanceret en ny webshop i 2021. Her finder du det bedste fyrværkeri vi kan levere til de skarpeste priser.

Som du måske kender det fra vores butik på Marielundvej 27 – 2730 Herlev, er der gode pakker og tilbud på batterier, vinkelbatterier, fontæner.


Vi har fyrværkeri til familien og til den mere seriøse fyrværkeri-connoisseur hvor det ikke kan blive vildt nok.

Bestilling af fyrværkeri

Krudttonden-herlev.dk kan der døgnet rundt bestilles fyrværkeri online. Her kan du sidde i fred og ro – vi har ikke online betaling på nuværende tidspunkt. Så din bestilling skal betales ved afhentning. Vi modtager både MobilePay, kontanter og betalingskort.

Det er vigtigt du gennemfører bestillingen og du vil modtage en kvittering samt ordrenummer på mail efterfølgende. Har du spørgsmål til bestillingen eller afhentning er du meget velkommen til at kontakte os /kontakt 

Betaling

Vi modtager både MobilePay, kontanter og betalingskort når du afhenter dit fyrværkeri på Marielundvej 27, 2730 Herlev –  du må gerne have dit ordrenummer klar.Sikker afhentning og levering


På ægte Corona-manér vil vi gerne gøre det så sikkert som muligt. Du er velkommen til at blive siddende i bilen mens vi pakker din ordre og vi afleverer den gerne i bilens bagagerum.

Vores medarbejdere er synligt til stede skulle I være i tvivl om noget.

Kontakt Os

Updating…
  • Ingen varer i kurven.